11. kesäkuuta 2010

Odota, Audrey!

Robin Benway - Bonusraita
Tähdet: 4/5

Audrey on tavallinen, 16-vuotias tyttö, joka elää tavallista 16-vuotiaan tytön elämää. Hän käy koulua, omistaa maailman parhaan bestiksen ja seurustelee melko tuntemattoman muusikko-Evanin kanssa. Kun Audrey päättää jättää Evanin, tämä kirjoittaa erosta bändin uuden hitin, "Odota, Audrey!", ja Audreystä tulee melkeinpä kuuluisampi, kuin Evaninsta ja tämän bändistä, Do-Goodersista. Audrey joutuu koko Amerikan suurennuslasin alle, ja kaikki hänen liikkeensä päätyvät juorulehtien kanteen. Kun hullunmylly on pilata Audreyn välit hänelle tärkeimpiin ihmisiin, hän aikoo tehdä asialle jotain.

Audrey on ihanan sympaattinen hahmo, johon on helppo samaistua. Tällaiseen kirjaan ei voisi kuvitellakaan mitään muuta, kuin minä-kertojan. Kaikki julkisuus on Audreylle uutta, ja hän haluaa vain pysyä poissa kameroista. Kirja on kirjoitettu kiinnostavaksi lukea, ja siitä on vaikea irroittautua.
Minun, joka aina ylistän huumorin kukkaa, makuun huumoria olisi voinut olla enemmän, mutta en toisaalta olisi varma, olisiko se sopinut kirjan teemaan. Olisi myös ollut aika raivostuttavaa, jos Audrey olisii vääntänyt vitsin kaikista vastoinkäymisistä, sekään ei ole pidemmän päälle hyvä.
Suosittelen tätä kirjaa ennen kaikkea kaikille niillä, jotka haluavat julkkikseksi, haha. :D

- Sophia

Ei kommentteja: